70 24 80 00 | Skriv til os

Cerec kronebehandling

Skal du have lavet en tandkrone, bør du kende til fordelene ved en særlig type kronebehandling. Den hedder Cerec…

FORDELE VED EN CEREC KRONEBEHANDLING

En Cerec krone er en unik form for fuldkeramisk kronebehandling.

Som patient vil du opleve en række fordele ved en Cerec kronebehandling i forhold til en almindelig og traditionel kronebehandling, som du måske har hørt om eller kender fra tidligere tandlægebesøg. Læs videre om de fordele, vi mener, en Cerec behandling giver dig som patient.

SLIP FOR UBEHAG MED EN CEREC KRONE

“Har du gode tænder, så pas på dem ved at komme til alle eftersyn.”
/ Karin

Den første fordel ved Cerec kronebehandling er et farvel til gener ved aftryk af dine tænder.

Når vi tager aftryk til en fuldkeramisk Cerec krone slipper du for aftryksskeer og aftryksmasse, som du måske kender fra tidligere besøg hos tandlægen. Du vil have oplevet at få taget tandaftryk, hvis du eksempelvis har skulle have en tandbøjle eller tandkrone. Generne ved at tage aftryk på denne traditionelle måde er ofte opkastfornemmelser og i mere uheldige tilfælde små ridser på tandkødet fra aftryksskeerne.

Ingen aftryk

Ved en Cerec behandling er slut med ubehagelige aftryk, da vi i stedet tager et 3D billede af dit tandområde med et ganske lille scannerkamera. Ud fra 3D billedet kan vi på en særlig computer forme Cerec kronen og endda med en fantastisk præcision.

SLIP FOR FLERE TANDLÆGEBESØG, midlertidig krone og flere bedøvelser MED EN CEREC KRONE

Den næste fordel ved en Cerec kronebehandling handler om tid.

Skal du have lavet en Cerec tandkrone behøver du nemlig ikke afsætte tid til flere tandlægebesøg, som ved en traditionel kronebehandling. Et enkelt besøg er nok.

Når vi har taget 3D billederne går vi i gang med at designe, forme og fremstille din Cerec tandkrone på computeren. Det arbejde tager typisk omkring en times tid, hvor du naturligvis er velkommen til at hygge dig med de seneste ugeblade og magasiner i vores venteværelse eller med en frisk gåtur ved Langelinie. Herefter afslutter vi behandlingen ved at sætte din nye flotte Cerec krone på tanden.

Mange patienter er særdeles glade for denne tidsbesparende behandlingsform. Har man en aktiv hverdag med både arbejde, børn og andre gøremål, kan det være svært at finde tiden til et tandlægebesøg i en tætpakket kalender – og det bliver naturligvis ikke nemmere hvis behandlingen kræver, at man skal afsætte flere tider.

Da du slipper for at skulle tage fri flere gange fra arbejdet, er Cerec kroner dermed også en fordel for din arbejdsplads, da vi kan ordne hele din behandling på én gang.

VIL DU VIDE MERE OM CEREC KRONER?

Kontakt os gerne for at høre mere om forskellige typer kroner, Langeliniebroens Tandklinik kan tilbyde. Du kan også spørge din tandlæge, næste gang du er på besøg hos os her på klinikken på Østerbro.

Se tandlægeklinikkens kontaktoplysninger her.

INGEN MIDLERTIDIG KRONE VED EN CEREC KRONE

Den tredje fordel ved en Cerec kronebehandling hænger sammen med den foregående.

Ved en almindelig kronebehandling får du lavet og indsat en midlertidig krone på din tand. Det sker under lokalbedøvelse. En krone der under det næste besøg skal fjernes fra din tand, således at den rigtige krone kan komme på. Denne del af behandlinger sker også under bedøvelse.

Den tredje fordel ved en Cerec krone er, at du både slipper for at blive bedøvet flere gange, men også for at skulle gå rundt med en midlertidig tandkrone, da du får lavet og påsat den færdige tandkrone på den samme dag.

NØJAGTIG OG DIGITAL PRÆCISION PÅ CEREC KRONER

Den fjerde fordel ved en Cerec kronebehandling er den store præcision, der muliggøres af 3D billedteknologien.

CEREC står for Chairside Economical Restoration of Esthetic Ceramics, og er en computerbaseret teknologi til design og fremstilling af bl.a. tandkroner. Ved brug af 3D samt CAD/CAM, som står for Computer Aided Design og Computer Aided Manufacturing, er det muligt at designe og forme tandkronen med en meget stor nøjagtighed og præcision, så den passer i netop din tandrække og til dit bid.

KVALITET OG STATE OF THE ART TECHNOLOGY

Den sidste ting vi har valgt at medtage ved Cerec kvalitetskroner, er noget vi tandlæger anser som en fordel i vores arbejde på klinikken, nemlig udstyret og kronernes kvalitet.

Som behandlere har vi det bedst med både at kunne tilbyde dig den bedste behandlingsform, der findes indenfor et givent tandproblem, og selv have fornøjelsen af at arbejde med den nyeste teknologis udstyr.

Det giver de bedste behandlingsresultater og den største arbejdsglæde i hverdagen.

Da vi ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten, og samtidig erkender at økonomien spiller en rolle, har vi valgt at tilbyde vores patienter denne Ceres kronebehandling. En løsning med mange fordele for både dig og os.

Du kan læse mere om de holdninger, vi har på Langeliniebroens Tandklinik ved at kikke her.

FULDKERAMISK TANDKRONE

En tandkrone er ikke ”blot” en tandkrone. Den kan være lavet på forskellig vis og således bestå af forskellige materialer. Vores Cerec kroner er såkaldte fuldkeramiske kvalitets kroner lavet af ren porcelæn (E-max). Stærke i brug og flotte i tandsættet. Cerec kroner føles ikke blot som dine egne naturlige tænder. De ligner dem også til forveksling.

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du vil vide mere om tandkroner.

VIL DU VIDE MERE OM CEREC KRONER?

Kontakt os gerne for at høre mere om forskellige typer kroner, Langeliniebroens Tandklinik kan tilbyde.

Du kan også spørge din tandlæge, næste gang du er på besøg hos os her på klinikken på østerbro.

Kontakt

×
70 24 80 00