70 24 80 00 | Skriv til os

Implantater

Huller i tandrækken pynter ikke på udseendet, og kan tillige give dig tyggeproblemer. Heldigvis kan vi med implantater genskabe den eller de tænder, du har mistet.

HVAD ER ET IMPLANTAT

“Vores Facebookside er døgnåben. Er du glad for at gå her, så giv et synes godt om.”
/ Micha

Et implantat er en kunstig tandrod. Det består af titanium, og placeres nedenunder en krone, en bro eller en protese alt afhængig af, hvor mange tænder der skal erstattes i tandrækken.

Metallet der anvendes til fremstillingen af et implantat hedder titanium, og er et meget velegnet grundstof. Det giver nemlig ingen form for metalforgiftning og har den specielle egenskab, at det kan indgå i en kemisk-fysisk forbindelse med vævet i din kæbe (kaldet osseointegration), som vi fastgør implantatet i. Man kan på en måde sige, at metallet ”vokser sammen med” kæben på lige fod med de andre tænder.

MANGLENDE TÆNDER OG IMPLANTATER

Der kan være mange grunde til, at du går rundt og mangler en tand – eller flere tænder for den sags skyld. Måske er den gået tabt ved en ulykke, faldet ud efter et paradentoseangreb eller slået ud på uheldig vis.

Uanset hvordan det er sket, så er det aldrig rart at mangle tænder. Det kan give generende tyggeproblemer, som i sidste ende kan resultere i fordøjelsesproblemer, men det er ikke alt. Dit smil, din tale og dit udseende vil også kunne lide under manglen af tænder.

FORDELE VED IMPLANTATER

Der er en stigende interesse for implantater herhjemme. Det er ikke så underligt, da en implantatbehandling rummer ganske mange fordele. Her ser du nogle af dem:

  • Implantater ligner, føles og fungerer som dine naturlige tænder
  • Implantater kan bevare – eller genskabe – et flot smil
  • Implantater er en holdbar løsning.
  • Implantater kan bevare eller genskabe din evne til at tygge ordentligt
  • Implantater giver ikke talebesvær
  • Implantater kan hjælpe på en problematisk tandprotese
  • Implantater kræver ingen støttende nabotænder, som en bro eksempelvis gør
  • Implantater kræver derfor heller ikke, at vi borer i sunde og stærke nabotænder
  • Implantater kan booste din selvtillid, og i mange tilfælde give dig en højere livskvalitet

PRIS PÅ IMPLANTATER

Kontakt os gerne for en uforpligtende samtale og en indledende implantat undersøgelse. Ud fra disse kan vi udarbejde en behandlingsplan og et tilbud på dine muligheder.

Du kan også læse mere om økonomien i forbindelse med implantater her på hjemmesiden.

Ønsker du at læse om tilskudsmuligheder fra Den Offentlige Sygesikring, Sygesikringen Danmark og Dansk Tandforsikring, så klik her.

Priser

×
70 24 80 00