70 24 80 00 | Skriv til os

Laserbehandling

Det er desværre ikke alle tandlægeklinikker, der råder over laserudstyr, som os på Langeliniebroens Tandklinik. Der er nemlig en lang række fordele ved at bruge laser i tandlægebehandlinger. Både for dig som patient og for os på klinikken.

Her får du et lille indblik i fordelene, og hvilke behandlinger det er muligt, at anvende laser til.

LASERUDSTYR OG VIDEN TIL BEHANDLINGER

“Nogle ting kan laves så billigt, at det går ud over kvaliteten. Det ønsker vi ikke.”
/ Sabine

Laserudstyr til tandlægebrug er ret bekosteligt, og det er herudover nødvendigt, at personalet er specialuddannet i anvendelsen heraf til behandlingerne. Når du bliver behandlet med laser her på klinikken, er det af behandlere, der er uddannet til at bruge laserudstyret. Da laserbehandling rummer mange fordele for dig som patient, bruger vi også en hel del ressourcer på løbende deltagelse i kurser for altid at være opdateret indenfor den sidste nye viden på området.

LASER TIL PARADENTOSEBEHANDLING

Paradentose er nok den tandsygdom som vi anvender de fleste laserbehandlinger til. Paradentose angriber dit tandkød, tandknogle og resulterer i at dine tænder kan blive så løse, at de til sidst falder ud, hvis du ikke får dem paradentosebehandlet af en professionel tandlæge eller tandplejer.

Så enkelt er det. Læs mere om behandling af paradentose ved at klikke her.

Vi har gode erfaringer med paradentosebehandling. Det skyldes ikke mindst vores brug af laser i paradentosebehandlinger. Laser er ganske enkelt fantastisk i kampen mod dette tandproblem. Det specielle laserlys kan nemlig nå frem til de bakterier, der gemmer sig dybt nede i dine tandkødslommer og bekæmpe dem. Uden brug af laser kan det, i alvorlige tilfælde, være særdeles svært – for ikke at sige umuligt – for os at komme helt ned og få bugt med alle bakterierne.

SÅDAN FOREGÅR LASERBEHANDLINGEN

Laseren er en tynd glasfiber tråd, der nænsomt føres til bunds i tandkødslommerne i aktiveret tilstand. Laserlyset sprænger her bakterierne, så de ikke har mulighed for at formere sig nede i dine tandkødslommer.

FORDELE VED BRUG AF LASER TIL BEHANDLINGER

  • Laser er effektivitet i bekæmpelse af paradentose.
  • Laseren arbejder skånsomt og præcist.
  • Laseren kan sterilisere og nedsætte risikoen for infektioner.
  • Laser kan reducere blødning.
  • Laser kan bruges ved kirurgiske indgreb.
  • Laser kan give mindre ardannelse.
  • Mindre hævelser og færre smerter efter operative indgreb.

Vi tilbyder også soft-laserbehandling til behandling af after samt til at reducere smerter og afkorte den efterfølgende helingsperiode.

LASER BEHANDLINGSOMRÅDER

Der er næsten ingen begrænsninger i forhold til, hvad laser kan anvendes til. På vores tandlægeklinik på Østerbro benytter vi primært laser til behandling af paradentose. Vi kan herudover bl.a. anvende laser i forbindelse med: Kontakt
70 24 80 00