70 24 80 00 | Skriv til os

Laserbehandling

Der er lang række fordele ved at bruge laser i forbindelse med tandbehandling. Laserlys virker vævsstimulerende og antiinflammatorisk desuden har det en smertehæmmende effekt. Når du bliver behandlet med laser her på klinikken, er det altid af specialuddannet personale.

Vi deltager løbende i efteruddannelseskurser, for at være opdateret på den sidste nye viden om laserbehandling. På Langeliniebroens tandklinik arbejder vi med 2 typer laser: laserbehandling for parodontose-patienter og soft-laserbehandling af blister eller muskelsmerter omkring kæber.

I forbindelse med konventionel parodontosebehandling tilbyder klinikken laserbehandling. Parodontose er en tandsygdom forårsaget af bakterier, hvor bakteriebelægninger vokser ned langs tandrødderne i tandkødslommerne, og nedbryder knoglen omkring tænderne. Hvis parodontosen ikke behandles, kan tænderne løsne sig, ændre tandstilling og give dig tandpine.

Konventionel parodontosebehandling består af rensning i tandkødslommerne med både ultralyd og håndinstrumenter. Hensigten er at fjerne de sygdomsfremkaldende bakterier og genskabe et sundere væv.

“Nogle ting kan laves så billigt, at det går ud over kvaliteten. Det ønsker vi ikke.”
/ Sabine

I alvorlige tilfælde af parodontose kan det være nødvendigt at supplere denne behandling med laserbehandling i tandkødslommerne. Laserbehandling kan anvendes når du har gennemgået et behandlingsforløb, hvor du har opnået en rigtig god mundhygiejne. Det er altafgørende med en super-god mundhygiejne for at opnå et godt og holdbart behandlingsresultat. I nogle tilfælde kan der også være behov for at operere tænder, der er alvorligt ramt af parodontose.

Regelmæssig parodontosebehandling 3-4 gange årligt, evt. kombineret med laserbehandling, er vores udgangspunkt for at stoppe parodontosen. Vi har stor erfaring med at behandle parodontose, og som patient hos os får du altid indsigt i dit sygdomsforløb. Vi sætter tid af til grundigt at forklare hvad der skal til for at gøre dine tænder sunde og raske på ny.

Læs mere om behandling af paradentose ved at klikke her.

LASER BEHANDLINGSOMRÅDER

Der er næsten ingen begrænsninger i forhold til, hvad laser kan anvendes til. På vores tandlægeklinik på Østerbro benytter vi primært laser til behandling af paradentose. Vi kan herudover bl.a. anvende laser i forbindelse med: Kontakt
×
70 24 80 00