70 24 80 00 | Skriv til os

Tandlæge Østerport

Find din nye tandlæge ved Østerport station

Der er flere forskellige faktorer, der bør spille ind, når du skal finde din nye tandlæge. Selvfølgelig skal det være en klinik, hvor du føler dig godt tilpas, og en tandlæge som du stoler på har kompetencerne til at varetage vedligeholdelsen af din mund- og tandhygiejne. Men noget af det vigtigste er faktisk klinikkens placering. Læs med her hvor vi hos Langeliniebroens Tandklinik forklarer hvorfor.

Et tandlægebesøg skal let kunne passes ind i en travl hverdag med mange forskellige ærinder, og derfor er det en fordel, hvis tandlægeklinikken ligger i kort afstand fra hjemmet eller evt. på ruten til eller fra arbejde. Har du ikke bil, er det særlig vigtigt, at vælge en tandlæge, der ligger tæt på en station, fx en tandlæge ved Østerport station. Jo lettere det er at komme til tandlægen, jo lettere bliver det nemlig også at overholde de regelmæssige tandtjek, hvilket sammen med den daglige tandpleje er hvad der sikrer et sundt tandsæt.

Erfarent tandlægeteam ved Østerport

Langeliniebroens Tandklinik er en moderne tandlægeklinik nær Østerport station, der gør det let for vores patienter, både dem i bil og dem der kommer med offentlig transport, at komme til og fra vores klinik. Som klinik bestræber vi os på at give vores patienter den bedst mulige behandling, og det har vi faktisk gjort i de sidste 10 år.

Vores 13 medarbejdere arbejder hver dag på at sikre vores patienters tandsundhed under mottoet “vi behandler dig, som vi selv ønsker at blive behandlet”. Vi tilbyder et stort udvalg af behandlinger, både simple tandrensninger og regelmæssige sundhedstjek, men også mere komplicerede behandlinger som fx Cerec kronebehandling og tandregulering med Invisalign.

Vores værdisæt

Som tandlæge nær Østerport station i København, et hektisk sted som mange lægger vejen forbi, har vi hver dag mange forskellige patienter, der alle skal have en individuel behandling. Lige meget hvem der lægger sig i tandlægestolen arbejder vi dog altid ud fra de samme fire kerneværdier, nemlig tryghed, stolthed, godt humør og det at være på forkant med den nyeste viden og forskning inden for tandlægebranchen.

Slå et smut forbi vores tandlægeklinik ved Østerport

Langeliniebroens Tandklinik er åben for patienttilgang, så er du på udkig efter en ny tandlæge nær Østerport station, er du velkommen til at kigge forbi vores klinik for at møde vores medarbejdere og snuse lidt til stemningen. Du finder os på Fridtjof Hansens Plads 2, 2100 København Ø. Medbring blot dit sygesikringsbevis, så opretter vi dig som ny patient i vores system, og hjælper dig med at bestille tid til dit første tandtjek i vores klinik. Kan du ikke vente, men har du derimod brug for akut tandlægehjælp, kan du kontakte os i vores åbningstid, og så finder vi hurtigst muligt en tid til dig.

Har du spørgsmål til vores behandlinger, personale eller andet, er vores telefon, 70 24 80 00, åben mandag til fredag 8:00 til 15.00. Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores klinik, når du er på udkig efter en ny og kompetent tandlæge ved Østerport station.

×
70 24 80 00