70 24 80 00 | Skriv til os

Tandlæge Østerbro

VALG AF TANDLÆGE PÅ ØSTERBRO

Står du overfor at vælge tandlæge, er der naturligvis flere aspekter du kan forholde dig til og undersøge nærmere før du vælger din tandlæge. Er det en tandlæge du er blevet anbefalet, tilbyder tandlægeklinikken specielle behandlinger og er tandlægen en person, du har tiltro og tillid til.

Af tidsmæssige og praktiske årsager vælger mange mennesker også tandlæge ud fra klinikkens beliggenhed. Alt andet lige er det nu engang nemmest, hvis tandlægen befinder sig der, hvor du bor, arbejder eller passerer i det daglige.

På den måde er der en større mulighed for at undgå gener og omkostninger ved at skulle tage fri fra arbejde i forbindelse med tandlægebesøg. Arbejder eller bor du på Østerbro i København, kan det derfor være en fordel med en lokal tandlægeklinik på Østerbro i København, når du skal vælge tandlæge.

Tandlæge Østerbro

TANDLÆGE NÆR ØSTERPORT STATION I KØBENHAVN

Langeliniebroens Tandlægeklinik på Østerbro i København ligger tæt på Østerport Station. Bruger du offentlige transportmidler er det derfor let, at komme til klinikken. Østerport Station tilbyder et væld af busser og S-toge med hyppige afgange i gåafstand fra vores tandlægeklinik.

LOKAL TANDLÆGE MED POSTNUMMER 2100 Ø

Det kan være du allerede kender Langeliniebroens Tandklinik, 2100 Ø, hvis du har adresse eller arbejder på Østerbro. Klinikken ligger med reception i stueplan og behandlingsrum på 1. sal, hvilke er helt nybyggede for 10 år siden. Vi har naturligvis også elevator.

NEM PARKERING VED TANDLÆGEN PÅ ØSTERBRO

Har du tandlæge i København er parkering et evigt tilbagevendende problem, som ofte resulterer i at du ankommer stresset – og måske også for sent – til klinikken. Er du bilist, får du imidlertid gode parkeringsforhold som patient hos Langeliniebroens Tandklinik på Østerbro. Lige udenfor klinikken og i gaderne omkring er der masser af parkeringspladser. Til hverdag er det derfor let at finde ledige steder at komme af med bilen trods vores adresse på det centrale Østerbro i København.

Husk blot at trække en parkeringsbillet og placere den ved bilens forrude.

Vi står klar til at hjælpe, når I søger en tandlæge på Østerbro.

Find vej til vores tandlæge klinik fra Østerbro

Få rutevejledning til vores tandlæge klinik på Østerbro

×
70 24 80 00