70 24 80 00 | Skriv til os

Tandregulering

Det er aldrig for sent at få rettet tænder

De fleste forbinder tandregulering med togskinner, men nye metoder gør det muligt at undgå langvarig behandling fast bøjle.

INMAN ALIGNER

Inman Aligner er navnet på en skånsom tandreguleringsbøjle, der hurtigt og effektivt retter skæve fortænder. Bøjlen er aftagelig, og du kan vælge at tage den af i op til 6 timer i døgnet, f.eks. når du spiser.

Det er en kortvarig behandling, som typisk varer 8-16 uger, i modsætning til traditionel tandregulering, der tager væsentligt længere tid.

Prisen for Inman Aligner er 16.000kr – 19.000kr og derfor billigere end andre former for tandretning. Metoden er sikker, gennemprøvet og udføres kun af certificerede tandlæger.

Vil du vide mere, så klik her www.inmanaligner.com/dk.

CLEAR ALIGNER

Vi udfører også tandregulering med Clear Aligner, en næsten usynlig udtagelig plastskinne, som udskiftes med nogle ugers mellemrum, så tænderne gradvist føres på plads. 

Denne behandlig er dyrere end Inman Aligner og tager længere tid, men kan rette flere former for skævheder og er mere behagelig at bruge.

Du er velkommen til at ringe for en gratis konsultation, hvor vi kan bedømme om Inman Aligner eller Clear Aligner, er den rette behandling for dig.

HENVISNING

I tilfælde af mere komplicerede tandstillinger henviser vi til specialuddannede ortodontister. 

VIL DU VIDE MERE?

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har flere spørgsmål. Ring på telefon 70 24 80 00 eller book en tid online her på siden.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Kontakt

70 24 80 00