70 24 80 00 | Skriv til os

Tandretning med Invisalign i København

Er du ked af dine skæve tænder?  

Har du et ønske om at få rettet dine skæve tænder, men holder du dig tilbage ved tanken om generende og frem for alt skæmmende togskinner? Så har vi løsningen! Hos Langeliniebroens Tandklinik arbejder vi med det anerkendte tandretningssystem Invisalign, der hurtigt og usynligt retter tandsæt på børn såvel som voksne. Læs med her for at lære mere om systemet, eller kontakt os i dag for bestille tid til en behandling med Invisalign i København.

Søger du en tandlæge ved Østerport?

Hvis du er på udkig efter en professionel tandlægeklinik ved Østerport, så læs med her! Vi har fuld forståelse for, at det kan være svært at vide, hvilken tandlæge man skal vælge. For hvad skal man gå efter, når der er så mange klinikker at vælge mellem? Hos Langelinietand mener vi, at mødet med det enkelte menneske skal være i højsædet, og vi lægger derfor utrolig stor vægt på personlig og behagelig service. Ingen patienter er ens og alle tandlægetjek er derfor forskellige. For os betyder din oplevelse alt, og vi mener derfor, at du bør vælge os, når du skal skifte tandlæge.

Det er aldrig for sent at få rettet dine tænder

Hvis du aldrig fik rettet dine skæve tænder som barn, så fortvivl ej, det er aldrig for sent. Med udviklingen af nye metoder er det i dag muligt at rette tænder på både børn og voksne, ofte helt diskret og smertefrit.  Nu tænker du nok, at du da ikke gider gå rundt med de gammeldags togskinner, men heldigvis har den nye teknologi gjort det muligt at udarbejde nye former for bøjler, som fx Inman Aligner og Clear Aligner, som rent kosmetisk ikke generer unødigt, og som du har mulighed for at tage af, når du ønsker det.   

Hvad er tandblegning egentlig for noget?

Selvom de fleste nok forbinder tandblegning med et moderne fænomen, kan man faktisk spore ønsket om at gøre sine tænder hvidere hele 2.000 år tilbage i tiden. Tandblegningen stammer fra det gamle Egypten, hvor man dengang brugte urin til at gøre tænderne hvidere. Heldigvis bruger man ikke urin længere, men derimod en gelé, som indeholder ca. 10-15% brintoverilte. Tandblegningen fremhæver de hvide pigmenter i tændernes emalje og giver dermed et frisk og flot smil. Måske tænker du, at du ikke vil have brintoverilte i nærheden af din mund, men stoffet har i så små mængder ikke nogen sundhedsskadelig effekt. Ligesom med så meget andet, er tandblegning altså ikke farligt, hvis bare man holder sit forbrug på et kontrolleret niveau.

×
70 24 80 00