70 24 80 00 | Skriv til os

Invisalign

Invisalign er en næsten usynlig og meget fleksibel ny måde at rette tænder på.

Hvad er Invisalign?

Med Invisalign kan din hverdag fungere som normalt. Der er ikke nogen, der kan se at du er i gang med at få rettet tænder, da skinnerne er gennemsigtige. De diskrete skinner må tages ud når du spiser og børster tænder samt ved særlige lejligheder. Du er altså selv herre over, hvornår du har skinnerne på, og hvornår du gerne vil have en pause. Men jo mere du bærer skinnerne, jo hurtigere går behandlingen selvfølgelig også.

Med Invisalign kan vi rette både små kosmetiske problemer og større, mere komplicerede udfordringer. Invisalign-behandlingen er fx velegnet til at rette op på krydsbid, åbent bid, mellemrum mellem tænderne eller tænder der sidder for tæt på hinanden. Er du i tvivl om du vil have gavn af Invisalign-systemet, hjælper vi altid gerne med en professionel  vurdering.  

Hvordan foregår behandling med Invisalign?

Behandlingstiden kan typisk være alt fra 3 måneder op til 2 år, afhængig af problemets størrelse. Invisalign er dog anerkendt som en af de hurtigere tandretningsløsninger, og i kombination med de så godt som usynlige skinner er det en yderst populær løsning hos voksne, der ellers havde opgivet håbet om at få rettet deres tænder.

Hvis vi har vurderet, at du er egnet til behandling med Invisalign, starter vi med at lægge en individuel plan for dig, så du både kender din behandlingstid og den præcise pris på behandlingen. Vigtigst i denne proces er den animerede 3D model af dine tænders bevægelser under behandlingen, som vi fremstiller til dig. På denne model kan du se hvordan dit nye smil kommer til at se ud, allerede inden du beslutter dig for at gå i gang med Invisalign.

Vi fremstiller Invisalign-skinnerne præcis efter din mund, og du skal skifte sæt ca. hver 14. dag, så tænderne langsomt og skånsomt kan hjælpes i den rigtige retning.

Slutteligt kommer du ind på klinikken til et tjek, for at se om behandlingen er forløbet som den skal. I nogle tilfælde kan det være gavnligt at gå med en såkaldt retainer, der sørger for at tænderne bliver siddende i deres nye, flotte stilling.

Kontakt os for at høre mere om Invisalign

Det er aldrig for sent at få rettet dine tænder, så kontakt os i dag for at høre mere om, hvad Invisalign tandretningssystemet kan gøre for dig. Vi glæder os til at give dig smilet tilbage med vores fleksible og usynlige bøjle.   

Se vores Invisalign video her (Fuld version)

Se vores Invisalign video her (Kort version)

×
70 24 80 00