70 24 80 00 | Skriv til os

Tandretning med Invisalign i København

Er du ked af dine skæve tænder?  

Har du et ønske om at få rettet dine skæve tænder, men holder du dig tilbage ved tanken om generende og frem for alt skæmmende togskinner? Så har vi løsningen! Hos Langeliniebroens Tandklinik arbejder vi med det anerkendte tandretningssystem Invisalign, der hurtigt og usynligt retter tandsæt på børn såvel som voksne. Læs med her for at lære mere om systemet, eller kontakt os i dag for bestille tid til en behandling med Invisalign i København.

Hvad er Invisalign?

Invisalign er en af de mest avancerede, usynlige tandretningssystemer, der har været med til at revolutionere måden, hvorpå man skaber smukke smil. Invisalign er aftagelige, gennemsigtige plastskinner, der er specialfremstillet til det enkelte tandsæt og lige så stille guider tænderne i den ønskede retning.

Vi tilbyder behandling med Invisalign i København, nærmere bestemt i vores tandlægeklinik på Østerbro, og hvis vi vurderer, at du vil have gavn af det usynlige tandretningssystem, vil vi lægge en klar behandlingsplan for dig. Behandlingen indledes med, at vi tager et aftryk af dine tænder og skaber en 3D-model af deres bevægelser under behandlingen. På den måde kan du allerede fra starten af behandlingen, se hvordan resultatet kommer til at se ud.

Hvordan foregår en behandling med Invisalign i København?

Når vi har fremstillet den første skinne, skal du gå med denne i to uger, kun afbrudt under spisning eller tandbørstning. Efter to uger vil du modtage et nyt sæt skinner, der er lidt strammere end de forrige, og sådan fortsætter behandlingen, indtil det ønskede resultat er opnået. Det er individuelt, hvor lang tid man skal bruge skinnerne, og en behandling kan derfor tage alt fra 6 til 24 måneder.

Hvad kan Invisalign hjælpe på?

  • Skævt bid
  • Dybt bid
  • Underbid
  • Åbent bid
  • Krydsbid
  • Mellemrum mellem tænderne
  • For tætsiddende tænder

Hvad er fordelene ved Invisalign?

Fordelene ved Invisalign er, at de gennemsigtige plastskinner er så godt som usynlige, og at du selv har frihed til at styre behandlingen. Det er dig, der bestemmer, hvor ofte du vil have skinnerne på, så du har fx mulighed for at tage dem ud ved særlige lejligheder.

Behandlingen foregår altså på dine præmisser, og gør det muligt at passe den inde i en travl hverdag. At skinnerne er fremstillet i et bøjeligt plastmateriale og fremstillet præcis til din mund og tandsæt, gør desuden oplevelsen mindre smertefuld end behandlingen med fastsiddende bøjler, som fx togskinner.

Bestil tid til en behandling med Invisalign i København

Har du længe haft lyst til at gøre noget ved dine skæve tænder eller bid, så er det nu, du har chancen. Hos Langeliniebroens Tandklinik tilbyder vi behandling med Invisalign i København, og vi hjælper gerne med at vurdere, om Invisalign er den rette tandretningsmetode til dig. Ring til os på telefon 70 24 80 00 eller bestil tid online til den indledende konsultation. Vi ser frem til at hjælpe dig hen mod det smil du fortjener, trin for trin, skinne for skinne.

×
70 24 80 00