Billig tandbehandling bro

Hvis du skal have lavet en billig tandbehandling med en bro, så er det godt at blive samlet op af Beauty Smile som er en Dansk tandlægeklinik i Polen, du kan køre med i deres egen minibus. De har fine lejligheder til små penge, en sprit ny klinik og de dygtigste tandlæger der arbejder med det nyeste udstyr tilgængeligt. Når vi siger en billig tandbehandling så snakker vi om besparelser på op til 80% i forhold til prisen i Danmark inklusiv tilskud. Du har mulighed for de samme tilskud som du har mulighed for hjemme.

Tandbehandling i Polen

Beauty Smile har med Jesper Rainer hentet Danskere til Polen for at få lavet deres tænder i flere årtier. Blandt andet derfor er de, de bedste til at hjælpe dig med din tandlægetur. 

Det kan være svært at få råd til sin tandbehandling men vælger du at få det lavet i Polen, så er prisen så lav at du kan overveje bedre .. JA mere holdbare løsninger fordi det er så billig at få det lavet hos en tandlæge i Polen

Det bedste udstyr

Som det lyder af overskriften så har klinikken i Stettin ejet af Beauty Smile meget bedre udstyr tilgængeligt end du normalt vil opleve hos normale tandlæger. Forvent at dine tænder kun laves med de bedste materialer af nøjsomme dygtige tandlæger med mange års erfaring.

De har et godt udgangspunkt. 

Med en panoramaoptagelse som røntgenbillede – så får du verdens bedste billede af dine tænder. Det er et godt udgangspunkt for at lave tænder, hvis man kan se alt hvad der foregår i hele kraniet rundt om tænderne. Med så godt et billede så bliver tandbehandlingen med en bro det bedste der kan laves for dig.

Fuldkeramiske kroner er en fordel, og dem kan du få billig i Polen. Hjemme er det mest normale at bruge metal kerner, men her er det normalt at bruge Fuldkeramiske.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *