Lækkert lingeri kan booste jeres sexliv

Med noget lækkert lingeri kan man få et bedre sexliv, det gør nemlig at han bliver langt mere ophidset!

At mænd er vilde med frækt lingeri er nok ikke en hemmelig hed. Det giver næsten sig selv, eftersom du både ser det i mange frække film og dertil også i hel del reklamer. Det mænd elsker ved den slags lingeri er at det understreger den feminine sidde og der også er en fræk undertone. Hvad type der lige tænder de forskellige mænd kan variere meget. Nogle mænd er vilde med de selvsiddende strømper, mens andre elsker lak og læder.

I et parforhold er der forskellige i faser. Netop i starten hvor man er helt rundt på gulvet af forelskelse, klæder man sig lidt mere lækkert og frækt. Det gælder både for hende og ham. Som tiden går og man lander i hverdagen, falder det også lidt til jorden. Man glemmer faktisk at holde ild i flammen. Nogle husker det, men mange glemmer det. Det er der forholdet begynder at blive lidt kedeligt og dermed også kan dø.

Der skal nyt liv i forholdet med jævne mellemrum.

For nogle virker en lille gat-away en weekend over. Et par dage hvor man giver hinanden fuld opmærksomhed. Det kan så giver den gnist der skal til. Vil man dog gerne have lidt mere ud af forholdet, end en weekend her og der, så er kan sexlegetøj eller det frække undertøj være en god ide. 

Det er med til at krydre det hele lidt mere og gøre det ekstra frækt. Fræk sex er bare sjovere, det er den slags man går og tænker på flere dage efter og glæder sig til at få igen. Det kan som tidligere nævnt være den frække påklædning han glæder sig til at se hende i, det kan også være orgasmerne bare bliver bedre med noget legetøj eller den rette påklædning.

Uanset hvad det er der gør det bedre, så har det en utrolig positiv virkning på forholdet. Man nyder bare at være i det når lysten følger med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *