Sådan gør du havearbejdet lidt sjovere

Sådan gør du havearbejdet lidt sjovere

Trænger haven til lidt opfriskning, får du her den perfekte opskrift. Mange synes nemlig, at det med havearbejde er lidt kedeligt og uinteressant. Tricket er dog at vide, der venter lune og lækre sager til den søde tand, når man er færdig. Det gør arbejdet lidt sjovere for enhver mand – eller kvinde. Hvad skal du så lave i både have og køkken? Læs med nedenunder for at finde et par gode bud.

Skab en flot dekoreret have

Der findes mange meninger om hvad en have skal indeholde. Det kommer så sandelig også an på havens størrelse og beliggenhed. Eksempelvis er det en dårlig ide at lave en skrå have om til en fodboldbane.

Fælles for mange er, at haven skal være et hyggeligt sted, man har lyst til at lege og opholde sig i, når vejret ellers tillader det. Her kan det være en god ide at plante forskellige blomster eller træer for at skabe en charme til haven. En busk eller et træ vil ligeledes også kunne tage meget vind fra bestemte områder, så det er lidt mere tiltrækkende at bruge de kolde sommeraftener udenfor.

Der findes ligeledes også planter, man kan bruge som dekoration i stedet for græs. De kaldes bunddække planter og kan eksempelvis give lidt hygge under en hængekøje eller blot som fyld i et blomsterbed. Find bunddækkeplanter til netop dit behov, og gør din have ekstra flot.

Forkæl den søde tand efter hårdt arbejde

Efter en dag i haven er man oftest godt og grundig træt samt udmattet. At ordne en have kræver tit fysiske evner og mærkelige positioner. Dette er heller ingen undtagelse ved ovenstående opgaver. Man kan derfor med god samvittighed pleje den søde tand efter havearbejdet.

Her kan man eksempelvis bage en klassiker – kage. Vil man gøre det lidt mere lækkert, kan man tilføje en brombærkompot til eksempelvis en chokoladekage. Dette kan ligeledes være en god ide, hvis man har bær i sin egen have – ellers er det en god undskyldning for at plante nye ting i haven.

Brombærren går nemlig særdeles godt til den søde chokolade. Kompotten kan ligeledes også bruges dagen efter som en form for marmelade til morgenmadens brød. Find den lækreste brombærkompot opskrift til dagens strabadser. Dette vil muligvis også gøre det nemmere at overtale manden eller kæresten til at gøre arbejdet for en. Så kan du selv stå i køkkenet og hygge, mens haven bliver forvandlet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *