Vi kender manglen på et nyt display 

Vi kender manglen på et nyt display 

Vi kender manglen på et nyt display 

Mange folk med en iPhone kender til udfordringen ved have en smadret skærm. Dette problem kan utrolig nemt ske i løbet af ens dag. Som bekendt så er telefon utrolig følsomme, hvor selv små slag kan skabe ødelæggende skade på skærmen og dermed gøre jeres telefon total skadet. Du kender måske til eksemplet hvor en ven har din telefon og  tilfældigvis kommer til at skade den. Den klassiske skade på de nuværende iPhones er påført deres skærme, efersom skærmene er særdeles følsomme for slag. Den klogeste beslutning vil dermed være at købe den bedste skærmbeskyttelse mulig. Med det høje antal skader på alle typer mobiler på det nationale marked, har en bred vifte af butikker besluttet sig for at desgne glas beskyttelse, så kunder kan tabe deres mobil uden nødvendigvis at skulle skaffe sig en helt ny skærm. Selv ved anvendelse af skærmbeskyttelse er der ikke nogen sikkerhed for at jeres iPhone ikke bliver ødelagt hvis du taber den.  

 

SmartGlass for iPhone er den bedste skærmbeskyttelse på det danske marked.  

Hos NORTAGG har vi kæmpe ekspertise inden for den bedste skærmbeskyttelse og gør derfor en dyd ud af at skulle konstruere den ultimative skærmbeskyttelse til kunderne. Vi har igennem en lang udvikling skabt SmartGlass, som minder om almindelig beskyttelse på en del parametre. Ordinært beskyttelse er designet med skrøbeligt materiale og kan netop nemt blive ødelagt ved små slag. Hvis I køber SmartGlass er I sikker på at få den bedste skærmbeskyttelse, da beskyttelsen ikke kun er lavet af glas, men er sammensat med plastik i form af TPU, som tildeler skærmbeskyttelsen fleksibilitet og derved giver skærmbeskyttelsen stødabsorberende, så skærmen kan klare mange slag inden du vil opleve skader på din skærmbeskyttelse.  

 

Designet til den enkelte telefon 

Den bedste skærmbeskyttelse, skal naturligvis dække hele skærmen, således du ikke er efterladt med udsatte flader på jeres skærm. Her er SmartGlass specielt lavet til den enkelte telefon udgave, så du kan prøve en perfekt form mellem skærmbeskyttelsen og telefonen. Det garantere jeres i mod at jeres skæmbeskyttelse ikke blot beskytter lidt af jeres skærm eller er for stor.  

SmartGlass jeres gode ven inden for skærmbeskyttelse.  

Hvis du skal købe den ultimative beskyttelse af skærm er det essentielt at overveje pålægning, eftersom det skal være bekvemt for dig at placere selve beskyttelsen på din iPhone, da I sikkert har set at der ved placering af skærmbeskyttelse muligvis kan danne sig luftbobler mellem skærmbeskyttelse og iPhone, hvis du skaffer SmartGlass undgår I denne udfordring, eftersom I får et monteringsværktøj, som assisterer en med at udligne de problematiske pletter.  

SmartGlass kommer med et monteringsapperat, som assisterer dig med at placere ens skærmbeskyttelse optimalt, så du undgår at den ikke dækker hele skærmen eller sidder forfærdeligt på telefonen og derfor ikke dækker hele skærmen. Vi tror at den bedste skærmbeskyttelse skal være let for montøren at montere, hvorfor vi er utrolig glade for dette redskab til montering.  

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *