Heste kan mærke jordskælv, før de sker, viser undersøgelser

Hestene er blide og venlige. De elsker at være omkring mennesker og nyder at blive kælet og plejet. De er altid glade for at se dig og vil komme over for at sige hej. De er meget smarte og kan læres at lede, gå på grime eller endda lave et par enkle tricks. Disse er gode heste for børn at ride eller bare bruge tid med. Hestene er nemme at holde. De trives med græs og hø. De elsker at græsse på græsningen og vil spise hele dagen lang, hvis du lader dem. Vores flok findes på en stor græsgang, hvor de frit kan gå rundt og græsse. De opbevares sikkert i en stor fold, der er velholdt og indhegnet fra resten af ranchen.

Hvor meget koster det at få lavet et hestepas?

Det koster kun €5 at få lavet et hestepas, hvilket er en lille pris at betale for den sikkerhed og tryghed, som det giver. At have et pas gør det nemt at bevise, at din hest er korrekt registreret og vaccineret, hvilket kan være ekstremt vigtigt, hvis der sker noget med din hest. Hvis du gerne vil have lavet et hestepas, eller for at få mere information om hestepas, besøg Department of Agricultures hjemmeside.HONOR: (Klik for at se et større billede) Æresgarden består af frivillige fra alle grene af militæret og samfundet. De udfører forskellige opgaver ved alle gudstjenester på kirkegården. Medlemmerne er dedikerede, motiverede og højt uddannede til at udføre deres opgaver.

Nyheder, medier og publikationer, der ikke faktatjekker, er farlige

Nyhedsmedierne har altid været en kilde til information for offentligheden. Det er her, folk kan gå hen for at finde ud af, hvad der sker i verden. Der findes mange forskellige typer nyhedsmedier, herunder aviser, magasiner, radio, tv og internettet. Hver type medie har sine egne styrker og svagheder.
Aviser er et trykt medie, der har eksisteret i århundreder. De udgives normalt én gang om dagen og indeholder nyheder, artikler og meningsindlæg. Aviser er en god måde at få et bredt overblik over, hvad der sker i verden. De kan dog være dyre at abonnere på, og de kan være langsomme til at opdatere deres historier.
Magasiner er også et trykt medie, men de udkommer normalt mere end én gang om måneden. Der findes mange forskellige typer magasiner, såsom sportsmagasiner, kunstmagasiner, erhvervsmagasiner og haveblade.

Link til artiklen

pony