Nogensinde prøvet en Powerbank? 

Nogensinde prøvet en Powerbank? 

Nogensinde prøvet en Powerbank? 

Vi har powerbanks i adskillige forskellige afstøbninger om det skal være en selvopladende powerbank med solceller, om den skal have en enorm batterikapacitet, om den skal kunne oplade flere enheder op på samme tid eller alle ovenstående.  

Power banks findes i mange forskellige modeller om du vil have en lille kompakt powerbank, som nemt kan være i lommen eller om du vil have en stor powerbank med et større batteri, som du ikke behøver lade op så tit. Er du på farten og bruger din telefon eller tablet, når du er på arbejde og dræner din enhed for strøm. Så kan det være det bedste at tilkøbe sig en powerbank, som kan lade din mobil og tablet op på samme tid og lynhurtigt evt. med quick charge. Vores powerbanks kommer med en strømmåler, så man kan se om din powerbank har lidt eller meget strøm tilbage og om det snart bliver tid til at lade powerbanken op. 

Elsker du vandreture og lytter til musik, mens du er ude for at gå kan det være ideelt for dig at tage en powerbank med som kan lade alle dine enheder op, mens du er på farten. Her har vi også powerbanks med solceller, så du kan nyde det dejlige vejr og samtidig lade din enhed op mens du får et afbræk fra hverdagen. Nyerere telefoner skal skulle kunne meget mere og vi opstiller hele tiden flere forventninger til hvad mobilen skal kunne. Alle disse funktioner er med til at stjæle batteritid og det er intelligent i mange tilfælde at have en powerbank, så man undgår for at skulle lede efter en strømforsygning hver gang du skal lade ens telefon op.  

Gamer du på din telefon har du sikkert prøvet at det tager på din telefons strøm og det er irriterende at skulle stoppe dit spil fordi man er ved at have lidt strøm. Adskillige powerbanks kommer nu med forskellige typer in- og output stik, hvorfor det kan være vigtigt at få en powerbank, som er samarbejdsvenlig med netop din enhed i stedet for at man skal lede en mellemløsning. Din livslinje til omverdenen Med en powerbank kan du undgå at du mangle strøm mens du er ude af huset og ikke har adgang til en stikkontakt.  

Ny teknologi 

Der er igennem tiden hændt meget i udviklingen af powerbanks, hvorfor du nu kan opdage en utrolig batterikapacitet i den nyeste generation af powerbanks, så du kan opleve mange opladninger gennem powerbanken inden den har brug for en opladning på ny. Du kan derfor også opdage at der er en lang række nye egenskaber ved powerbanksene. Her findes der nu bitte små og kompakte, så de ikke er klodsede og er store. nogen kommer med solceller, så du faktisk aldrig har behov for at skulle oplade din powerbank. Nogen er med trådløs opladning, så du undgår for at skulle have kabler med og blot kan lægge din mobil ovenpå. Der findes powerbanks med flere udtag, så du kan lade mange enheder på samme tid. Mange powerbanks af den nyeste generation, kan nu også adskille mellem de forskellige enheder, så du kan oplade både din telefon og smartwatch på en gang uden at skulle vurdere, hvilken du skal lade, hvis de begge eller flere mangler strøm. Der er samtidig forskel på hvor meget strøm, som hver enhed kan holde til, men nu kan powerbanks fortælle, hvornår din enhed er fuldt opladet, så du slipper for at skulle spilde strøm på ingenting.   

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *